Bryn Tannhelse

Hjemmeside, foto og video

BRYN TANNHELSESENTER

Om prosjektet

Bryn Tannhelsesenter trengte ny hjemmeside, bilder av ansatte, og bilder av lokalet. Hjemmesiden skulle gjøre det enkelt for kunder å bestille timer, med de mange tannlegene som jobber på senteret. Hjemmesiden skulle også skille seg ut blant konkurrentene.

Med oss på laget hadde vi fotograf Benjamin Ward.

Bakgrunnvideo til hjemmeside

Litt om kunden

Bryn Tannhelsesenter er en moderne praksis med 9 tannleger, 4 tannpleiere og 8 tannhelsesekretærer. Av tannlegene er det 1 spesialist i Oral kirurgi og 2 spesialister i kjeveortopedi. Av allmenn tannlegene har 2 av dem kompetanse i implantatprotetikk med refusjonsrett hos Helfo.

Alle på Bryn Tannhelsesenter er opptatt at du som pasient får best mulig behandling av dine tenner. Vi er derfor en klinikk med det siste innen moderne tannbehandlings utstyr og fokuserer på mest mulig smertefri tannbehandling.

Resultat

Sammarbeidet med Bryn Tannhelsesenter gjorde at dette prosjektet ble effektivt og lærerikt. Vi fikk klare rettningslinjer samtidig som vi fikk spillerom til egne kreative løsninger.

Etter levert produkt, jobber vi fremdeles aktivt med å markedsføre deres brand og oppretteholde ønsket identitet i markedet. Vi har nå også lansert en hjemmeside for deres klinikk i Gressvik (www.gressviktannklinikk.no).

Levering

Hjemmeside, foto og video.

www.bryntannhelse.no

Log in with your credentials

Forgot your details?