Jotne Eiendom

Hjemmeside, visuell identitet og markedsmateriell

JOTNE EIENDOM

Om prosjektet

Jotne Eiendom ønsket en ny hjemmeside og en overhaling av sin visuelle identitet. Hjemmesiden skulle være brukervennlig å administrere internt, og flyte like bra ut på mobil som på en storskjerm med et design som effektivt kunne vise frem eiendommer og prospekter.

Jotne gruppen har en rød tråd gjennom alle sine bedrifter. Jotne Eiendom sin logo trengte et mer moderne utrykk, men fortsatt beholde den kjente Jotne logoen ved sin side.

Litt om kunden

Jotne Eiendom er en del av Jotne Gruppen som har virksomheter innenfor områdene industri, IT og eiendom. Jotne Gruppen ble startet i 1982, opprinnelig som konsulentbedrift, og har senere vokst organisk gjennom spin-off initiativer og kompetente medarbeidere med fokus på innovasjon og adapsjon av nye teknologier. I dag består selskapet av et bredt spekter av bedrifter innenfor olje og gass, industri, eiendom og informasjonsteknologi.

Resultat

Vi designet mobil opplevelsen av hjemmesiden med samme prioritet som alle andre skjermstørrelser. Leserne får en rask oversikt samt en nær og personlig visning av eiendommene, de ledige lokalene og prosjektene.

Med en ny hjemmeside og visuell identitet har Jotne Eiendom sitt brand blitt moderne og tidsriktig. Vårt engasjement vil skille Jotne Eiendom ut fra konkurrenter.

Levering

Hjemmeside, brosjyre, annonser og kartdesign

www.jotneeiendom.no

Log in with your credentials

Forgot your details?